Лъжливи Рими

DJ GANX: Понякога е добре да се държиш като че ли целият свят работи за теб

Георги Каменов – DJ Ganx участва в сериала „Лъжливи рими” с ролята на DJ, племеник на продуцента Стенли, който работи в същия бар, в който е и Христо Бадев
Той е от Димитровград. Завършил е езикова гимназия „Д-р  Иван Богоров”, с английски и немски език. Като юноша, Георги, се е занимавал с класически и модерен балет и в колекцията му има няколко отличия от международни и световни форуми, както и световна титла. Друг интересен факт за него е, че както в сериала, така и в реалния живот, той се изявява като Hip-hop, EDM & Commercial dance DJ. Георги е познат на аудиторията под псевдонима GANX и има десетки участия в родните клубове, както и няколко успешни участия в Белгия, Холандия и Гърция. Най-големият му успех зад граница е пред-партито на Benny Benassi, на което той е бил официален диджей. Освен като диджей, GANX се изявява и като  композитор, а няколко от музикалните произведенията в сериала са негово дело. Отскоро Георги Каменов е водещ на първото по рода си онлайн шоу “DJ TALK SHOW”, а ролята му в „Лъжливи рими” е първата му изява като актьор.
Защо реши да участвш в „Лъжливи рими” и очакваше ли да бъдеш избран?

Реших да участвам, защото обичам да правя и пробвам неща, които никога не съм правил. Повечето хора биха казали  “Не, не очаквах” , но аз очаквах, защото ролята, за която участвах няма голяма разлика с нормалния ми живот.

Защо не се отказа, когато „Господари на ефира“ излъчиха репортажи, с които се опитаха да опетнят името на сериала и екипа, който стои зад него?

Защото бях сигурен, че всичко е истинско и не е измама.

Какво би казал на хората, които повярваха на „Господари на ефира” и се отказаха заради тях?

Стадо овце!

Защо според теб в българските продукции рядко се дава шанс на нови и недоказани имена?

Защото българина е научен така, за съжаление! “Залагай на сигурното”! Много хора и не само във филмовия бизнес са така, което лично мен много ме дразни !

Каква е емоцията, която изживя по време на снимачния процес?

Две думи – смесени чувства! За мен беше нещо ново и кастинга и снимачният процес, но ми хареса самата отдаденост и решителност на продуцентите и целия екип към проекта!

Разкажи ни за твоя персонаж.

Персонажът ми е много готин пичага, който работи за кеф като DJ, защото чичо му е един от най-големите продуценти в България. Едновременно е готин и разбран, но и има лека нишка на егоцентричен и самовлюбен задник. Перфектно нали ?

Намираш ли някакви прилики между теб и героя ти?

Еми в живота съм DJ и в сериала също. Това е най-голямата прилика, но в живота в наши дни, понякога е добре да се държиш като че ли целият свят работи за теб, не защото е така или трябва да се доказваш на някого, а защото да те пази, като алтернативно “его” или “маска” ако трябва да се изразя жаргонно.

Кое ти помогна да се превъплътиш в образ?

Продуцентите и целият екип, но и това, че както казах, образът ми не е по-различен от нормалния ми живот в момента.

Кое беше най-голямото предизвикателство в работата на терен?

Спомням си, че постоянно бяхме притиснати от времето и в един момент всички бяха изнервени, а има една приказка „ Ядосаният ум е ограничен ум“ !

Лесно ли се сработи с екипа?

Ооо веднага ! Аз съм много комуникативна личност и се „хваля“ така да кажа с това, че съм компетентен на почти всякакви теми от астрофизика до предистория и религия, от коли до котлони и от футбол до балет.

Какво е за теб „Лъжливи рими”?

За мен „Лъжливи рими“ е смесица между моменти изпълнени със смях, истинско напрежение, което се усеща още в началото и едни наистина истински рими, които в края на всеки епизод ще създадат красотата на този сериал!” „От край време чакам българската кино индустрия да успее да измисли подобен проект и съм щастлив, че съм част от нео!

За финал да ни кажеш твоя любима реплика от сериала…

„Дай едно късо кафе, че вечерта ще е дълга!“

 

ОФИЦИАЛЕН ТРЕЙЛЪР НА „ЛЪЖЛИВИ РИМИ“ 

Гледайте сериала „Лъжливи рими“ в опция ЕПИЗОДИ 

 

  0 comment 98
Share:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Previous Post

Александра Йорданова: Аз не съм скромна и притеснителна