Лъжливи Рими

Мимс Бонева-Mims: От добро момиче се превръщам в меркантилна жена

Мария Бонева – Mims участва в сериала “Лъжливи рими“ с ролята на Лора
Мимс Бонева- Mims е една от най-известните танцьорки и хореографи в хип-хоп стила. Занимава се професионално с танци над 10 години, като за това време е изградила най-добрата танцова школа в Стара Загора. Основните и стилове са хип-хоп и туърк, които преподава на своите ученици под имената The Scary ShadowZzz и BiterZzz. Има много участия в клипове на известни изпълнители, телевизионни формати, големи ивенти в България и Лондон и изяваи на клубни сцени. Заедно с нейната формация са извоювали редица титли и отличия, като най-важната от тях е, че са двукратни шампиони на България по хип-хоп.
Защо реши да участваш в „Лъжливи рими“ и очакваше ли да бъдеш избрана?

Реших да участвам в сериала „Лъжливи Рими“, защото винаги съм си мечтала да се докосна до тази материя от живота. Да бъда част от процеса на заснемане и създаване на такъв проект. Исках да съм част от това предизвикателство и да докажа на себе си, че мога да се справя. Относно очакванията ми дали ще бъда избрана… Истината е, че нямах очаквания! Знаех какво искам, какво трябва да направя, а за останалото вярвах, че ако ми е писано ще ми се случи и то се случи.

Защо не се отказа, когато „Господари на ефира“ излъчиха репортажи, с които се опитаха да опетнят името на сериала и екипа, който стои зад него?

Да се откажа?! Защото някой решава да говори и да излъчва репортажи с неточна информация! От 10 години съм в този бранш, наречен шоубизнес. Нагледала съм се на безброй безобразни действия и постъпки. Лицемерие, лъжи, интереси и т.н. Разбрах едно нещо! Лоялността в тези среди е дефицит или ако в даден момент се появи тя е за кратко, докато някой в даден момент има интерес от нея. На предавания, в които се показва само едната гледна точка и се манипулира другата страна- не вярвам!

Какво би казала на хората, които повярваха на „Господари на ефира“ и се отказаха заради тях?

Нямам какво да им кажа! Не уважавам хора без лично мнение, които вярват на сляпо на всичко, което се каже. Редно е първо да се увериш дали дадено нещо е достоверно и тогава да започнеш да говориш по нечий адрес.

Защо според теб в българските продукции рядко се дава шанс на нови и недоказани имена?

Заради интереси, рейтинг и много други. Защото си мислят, че като си напълнят продукцията с утвърдени имена ще има повече гледаемост и печалба. Но ние ще докажем обратното!

Каква е емоцията, която изживя по време на снимачния процес?

Емоцията на снимачния процес… върховна! Думите тук са малко, за да се опише едно такова изживяване и то, когато се случва за първи път. Аз съм много емоционален човек и изпитах всички възможни чувства от неувереност, страх, сълзи до силна мотивация, увереност и хъс. Единственото, което исках е да оправдая очакванията на екипа.

Разкажи ни за твоя персонаж.

Лора е добро и скромно момиче, което животът превръща в меркантилна жена, която гони целите и интересите си! Страстта й към танците я поставят в деликатни ситуации между двама най-добри приятели. Усмихната, позитивна и премисляща всеки ход, Лора упорито следва сърцето си с цената на всичко!

Намираш ли някакви прилики между теб и героя ти?

Да, има прилики между мен и Лора. Една от тях е любовта към танците. Харесвам героинята си и с удоволствие учих сценария… Беше ми интересно всяко следващо превъплъщение, защото това беше огромно предизвикателство за мен.

Кое ти помогна да се превъплътиш в образ?

Помогна ми стремежа да се уча и да докажа на себе си и екипа, че мога да го направя. Всеки следващ път да бъда все по-уверена в себе си. Исках да няма момент, в който да си задам въпроса дали ще се справя, а да действам.

Кое беше най-голямото предизвикателство в работата на терен?

Определено имах предизвикателства по пътя си! Хубавото е, че не се паникьосвах, а често се смеех сама на себе си. Имах много моменти, в които си говорих сама, смеех се, виках, карах се пред огледалото или на места, на които съм сама. По време на снимките имах два момента, които ме накараха да изпитам смесени чувства от притеснение до смях. Единият е, когато трябваше да крещя от ужас в един парк, а другият – интимната сцена с един от главните герои.

Лесно ли се сработи с екипа?

Да! Те са прекрасни хора. Усмихнати и много нахъсани. През цялото време се вслушвах в думите и съветите им, защото знаех, че ще изкарат най-доброто от мен.

Какво е за теб „Лъжливи рими“?

За мен „Лъжливи рими“ е една постигната цел в живота ми. Една стъпка напред, възможност да се докосна до света на филмите и да преоткрия нова страст в себе си! Благодарна съм за всичко и на целия екип за този шанс!

За финал да ни кажеш твоя любима реплика от сериала…

“Аз мислех, че не ти е за парите…“

 

ОФИЦИАЛЕН ТРЕЙЛЪР НА „ЛЪЖЛИВИ РИМИ“ 

Гледайте сериала „Лъжливи рими“ в опция ЕПИЗОДИ

  0 comment 142
Share:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *