Лъжливи Рими

Александра Йорданова: Аз не съм скромна и притеснителна

Александра Йорданова участва в сериала „Лъжливи рими” с ролята на Мартина Бадева, по-малката сестра на Христо.
Тя е родена и живее в град Русе, като в момента е ученичка 6 клас. Каквото и да кажем за нея ще е малко, затова ще я наречем просто “Wunderkind”. За крехката си възраст от 12 години, Александра е спечелила много призови отличия от състезания и конкурси по български, английски, математика, природознание, рисуване, пеене, художествена гимнастика, модни конкурси, рецитали на стихотворения, каране на ролери, голф и др. Има собствена модна колекция от сака “Richmart Junior”,  поддържа блог за мода на английски, изявява се като влогър в няколко YouTube канала и е активен участник в различни благотворителни и социални кампании, като последната от тях, на която е инициатор и организатор, е за превенция на насилието в училищата- „Не на тормоза в училище”. Освен всичко това, Александра Йорданова е участвала и в няколко реклами, музикални клипове, ревюта, фотосесии, училищни спектакли и др. А сега може да се похвали и с една от главните роли в сериала „Лъжливи рими”. Е, не е ли “Wunderkind”?
Защо реши да участваш в „Лъжливи рими” и очакваше ли да бъдеш избрана?

Участвах, защото ми беше интересно да разбера какво е зад кулисите, как се учат репликите, колко време се снима един епизод и други неща, а и исках да се запозная с нови хора. Мислех , че имам шанс, но моят проблем е , че съм много артистична-мога да играя роли, но не и ако имам текст. Затова “Лъжливи рими“ беше предизвикателство за мен.

Защо не се отказа, когато „Господари на ефира“ излъчиха репортажи, с които се опитаха да опетнят името на сериала и екипа, който стои зад него?

Защото виждях, че Стелиан и Plovdiwood вече са се доказали с техни проекти.

Какво би казала на хората, които повярваха на „Господари на ефира” и се отказаха заради тях?

Бих им казала, че са пропуснали голям шанс и че трябва да проверят всичко повече от  един, а даже и от два различни източника преди да повярват и никога да не бъдат наивни.

Защо според теб в българските продукции рядко се дава шанс на нови и недоказани имена?

Според мене доста често им се дава шанс, но за да отговоря на въпроса ще кажа, че ако един актьор се е доказал като добър в един филм, то хората ще очакват да е така и в друг (съответно ще го гледат повече)

Каква е емоцията, която изживя по време на снимачния процес?

О, емоцията беше неповторима. Някой път притеснена, друг- развълнувана и почти винаги изморена.

Разкажи ни за твоя персонаж.

Моят персонаж е Мартина Бадева, която е сестра на Христо. Тя е много скромно момиче, а мисията й в сериала е да връща Христо към доброто и да му дава смисъл да продължава да се бори.

Намираш ли някакви прилики между теб и героя ти?

Не, не откривам. Аз не съм скромна и притеснителна. Тя няма нищо общо с мен, което и направи участието ми в сериала още по трудно.

Кое ти помогна да се превъплътиш в образ?

Мотиват ми  да се докажа.

Кое беше най-голямото предизвикателство в работата на терен?

Да го изиграя с точната емоция без да се засмея или да объркам текста.

Лесно ли се сработи с екипа?

Доста лесно, въпреки че заради възрастта ми по-възрастните ми нямаха много доверие.

Какво е за теб „Лъжливи рими”?

„Лъжливи рими“ за мен беше шанс да се запозная с нови хора, да се докажа, да сложа начало на развитието ми в кино сферата и други.

За финал да ни кажеш любима реплика от сериала…

„А, може ли да е по рисуване?“

 

ОФИЦИАЛЕН ТРЕЙЛЪР НА „ЛЪЖЛИВИ РИМИ“ 

Гледайте сериала „Лъжливи рими“ в опция ЕПИЗОДИ 

 

 

 

 

 

 

  0 comment 113
Share:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Previous Post

Борислав Огнянов: Обичам да пиша сценарии, най-вече сериали